За Нас

Предима Експрес е основана през 1987г. с основен предмет на дейност предене и тъкане на вълна и синтетика. От малка семейна фирма през годините се доказва като един от лидерите на българския пазар.
Една от основните цели на фирмата е постоянно усъвършенстване и разширяване на производствената база.
Предприятието се гордее със своите доказали се специалисти в областта и с високотехнологични машини и съоръжения, съобразени с всички европейски изисквания. В Предима Експрес се стараем да съхраним и продължим вековните български традиции в тъкането и багренето на вълнени изделия.

Съчетавайки модерната съвременна техника и местните културни традиции, предлагаме над 30 вида вълнени одеяла в традиционни и модерни мотиви; холови, спални и ъглови кувертюри; вълнена прежда; памучни одеяла и други. Произведени от 100% естествени материали, те са екологично чисти, висококачествени и лесни за поддръжка.

Освен традиционните модели, фирмата приема индивидуални поръчки (размер, цвят), като всяка една от тях може да бъде изпълнена със собствени материали или с такива на клиента - в т.ч. губери, китеници и одеяла.
През годините фирмата е успяла да изгради добре развита (дистрибуторска) клиентска мрежа в страната, която да улесни клиентите.
В момента работим усилено и върху изграждането на такава в чужбина.
Конкурентните цени са заложени във фирмената ни политика и са от приоритетно значение за нас.


Въпроси:

1. Как мога да поръчам продукт?
Поръчка може да се направи по телефона или чрез формата за запитвания , поместена в сайта ни. Веднага след като поръчката Ви бъде обработена, ще получите e-mail с потвърждение за желания от Вас продукт.

2. Как ще получа поръчката си?
Поръчката Ви може да бъде изпратена с БГ пощи или с куриер на фирма ЕКОНТ. В случай че изберете доставка с ЕКОНТ, веднага след подготовката на Вашата пратка, ще получите е-mail с проследяващ номер, чрез който можете да се информирате къде се намира тя във всеки един момент.

3. Какви методи на разплащане приемате?
Плащане може да се осъществи чрез наложен платеж при доставка от куриер на фирма ЕКОНТ. Можете да платите и с кредитна/дебитна карта посредством системата за разплащания PayPal.

4. Колко ще струва доставката?
Цена за доставка на един артикул на територията на Република България варира между 9 и 12 лв.
Вижте следния линк : ECONT

5. Мога ли да върна закупен продукт?
Ако не сте доволни от продукта или поради някаква причина искате да се откажете от покупката, имате право да го върнете в рамките на 7 работни дни в състоянието, в което сте го получили, като преди това се свържете с нас чрез контактната форма. Всички разходи по обратното връщане на продукта или замяната му са за сметка на купувача!

6. Къде мога да ви открия и да видя на живо какво предлагате ?
Имаме различни пунктове в страната, където можете да разгледате наличните ни модели. Повече информация за партньорите ни ще намерите в раздел контакти.